PK-35-TuPy 27.5.2012

Myllypuro 27.5.2012

PK-35-TuPy 2-1(1-1)

Odotukset olivat kohtalaisen korkealla, kun vastaan asettui PK-35. Tällä kertaa avaukseen saatiin Astaa lukuunottamatta parhaat voimat. Söimme matkalla ja sen vuoksi saavuimme paikkakunnalle vähän myöhässä. Keli oli lämmin ja ajattelin, että lämmittelyyn ei tarvita aikaa niin paljon kuin aikaisemmin. Otteluun valmistavassa treenissä oli käyty kaikki tarpeellinen läpi.

Alkuverkassa oli kohtalainen meno ja jonkin asteista tsemppiäkin löytyi.

1. Puoliaika

Jokainen ottelu näyttää olevan omanlaisensa tarina. Tällä kertaa pelinavaaminen takkusi alusta lähtien. Hidas syöttely ja epävarmuus valinnoissa tuotti aikatavalla ongelmia. Vaikutti, ettei oikein luoteta pelikaveriin. Vastustajan päässä sitten ei oikein tiedetty miten vastustajan avauksiin suhtaudutaan. Asia oli kyllä sovittu, mutta ei tehty niin. Syöttöpeli takkusi todella raskaasti. En muista, että koskaan olisimme antaneet harhasyöttöjä yhtäpaljon. Pelajien ryhmitys ei ollut kumpaankaan suuntaan kunnossa. 17. minuutilla sitten saimme onnekkaan maalin, mutta pelaaminen jatkui huonona ja toivoin vaan, että pääsemme tauolle johtoasemassa ja saataisiin edes vähän tiivistettyä pelaamista. Toisin kävi. 32. minuutilla pallo kimpoili meidän rankkarialueen edessä ja me potkimme palloa ohi ja sujuvasti väistimme parhaamme mukaan, jotta vastustaja sai vapaasti tehdä maalin.

2. Puoliaika

Vaihdoimme Merin toppariksi ja Alina tuli keskikentälle. Puolustuspelaaminen parani jonkin verran ja pallo saatiin paremmin liikkeelle. Pallolliseen emme edelleenkään saaneet prässiä niinpä vastustaja pääsi heittämään ristipalloja laitureille moneen kertaan. Onneksi meidän laitapakit olivat parhaimmistoa tänään. Erikoista oli myös paitsioiden määrä. Kun meillä on keskimäärin 1-2 paitsiota niin tänään pilasimme paikkamme lukuisilla paitsioilla. Harhasyöttöjen lisäksi syöttösuunnat olivat kaikkea muuta kun mitä normaalisti. Ainoa missä onnistuimme edes kohtuullisesti oli erikoistilanteet. Heitoista ja kulmista saimme muutaman hyvän tilanteen rakennettua. Laitapakkien lisäksi Ruusu jaksoi olla yritteliäs koko ottelun ja parhaiten pallollisen onnistui Alina ja Sohvi. Kaottisen pelin kruunasi Nooran pahoinvointi kohtaus samalla hetkellä kun teimme viimeiset vaihdot, niinpä pelasimme vajaalla loppu pelin.

Yhteenveto

Sarja on sen verran kovatasoinen, että jos koko joukkueen puolustaminen ei ole organisoitu, niin vaikeuksia on tiedossa. Pelit jatkuu torstaina ja toivotaan, että saadaan rivit järjestyksiin.